inschrijvingen zomervakantie
Mondiale dag
Schoolgebouwen in Geluwe
Iedereen is welkom in SIJO

Leerlingen met een getuigschrift basisonderwijs kunnen inschrijven in 1A. Leerlingen die dit niet hebben kunnen ook overstappen naar het secundair onderwijs en schrijven in 1B in. Zij legden het 6de leerjaar af of bereiken nog in 2019 de leeftijd van 12 jaar. In beide gevallen kunnen nog keuzes gemaakt worden. Raadpleeg hiervoor de pagina van het studieaanbod.

Leerlingen die wensen in te schrijven in Geluwe kunnen hiervoor terecht in het onthaal van de school in Geluwe en in het onthaal van de school in Menen. De vestiging in Geluwe is nog open voor inschrijvingen tot vrijdag 21 juni. Ook op donderdag 27 juni is de vestiging open van 14 u. tot 19 u. Daarna kan je in Geluwe inschrijven na telefonische afspraak of kan inschrijven in de vestiging te Menen.

Inschrijven kan in alle studierichtingen en in alle jaren. Breng bij de inschrijving het rapport van vorig schooljaar mee. We geven graag advies bij de studiekeuze.

De school telt twee vestigingen met een verschillend aanbod:

>> in Menen: een zevenjarige secundaire school met sociaal gericht onderwijs, handelsgericht onderwijs en wetenschappelijk gericht onderwijs.
>> in Geluwe: een eerstegraadsschool met een open aanbod naar verder secundair onderwijs in de tweede en derde graad.

Voor meer informatie, kan u ons altijd bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de contactpagina.

stem

Zowel in Geluwe, als in Menen kunnen leerlingen met interesse voor STEM een geschikte studierichting vinden. De huidige richting "techniek-wetenschappen" combineert Sience, Technology, Engineering en Maths in een sterk wetenschappelijke richting. Ontdek ook de nieuwe STEM-modules in het eerste jaar, deze zijn een goede voorbereiding op biotechnlogische wetenschappen (nieuwe naam).

En ja, handel blikt vooruit op de toekomst!

Zet je talenknobbel, commercieel inzicht of ict-vaardigheid in de verf in een ruim aanbod handelsrichtingen. Ontdek de redenen in het filmpje van business education.

Oudercontacten
1e tot 5e jaar